През 2017 г.

Открих годината с участието ми в сборника “Морето!” с разказа “Сред свои” в резултат от едноименния конкурс в рамките на Есенни ахтополски празници 2016 “Паламудени вдъхновения и странджански седенки”, организиран от Сдружение Лумен.₪          ₪          ₪

Разказчето “Кошмари в кухнята” от предходната година, което писах за Истории от някога и което публиката тогава гласува на първо място, сега намери място в бр. 20 на списание Dracus.


₪          ₪          ₪

През април излезе петият сборник с фантастични разкази от поредицата “Мечове”, “Мечове във времето” от Национален клуб за фентъзи и хорър “Цитаделата”. Имам честта да бъда част от тази великолепна поредица с разказа си “Времеви комарджия”. Издава Gaiana book&art studio.

₪          ₪          ₪

През септември излезе в бр. 16 на сп. “Тера Фантастика” – издание на  Клуб по фантастика, евристика и прогностика „Аркадий и Борис Стругацки” гр. Пазарджик, където е публикуван разказът ми “Времеви пътувания ООД”.


₪          ₪          ₪

На 1 октомври, две години след трагичната кончина на патрона на клуба, Horror Writers Club “Lazarus” издаде своя втори съвместен сборник “Вой”. Участвам в него с разказа “Адски цикъл”.

₪          ₪          ₪

Моя статия за сборника “Вой” и дейността на Клуб “Lazarus” беше публикувана в съботния брой на в-к “Труд” на 14 октомври 2017 г.

 

Advertisements