През 2016 г.

На 4 май излезе първият сборник с хорър разкази на Horror Writers Club LAZARUS, под №13 от престижната “Колекция Дракус” на издателство Gaiana book&arts studio. Разказът ми “Speculo Veritatis” присъства там.

screams_cover
screams_authorsscreams_speculo veritatis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

₪          ₪          ₪

През месец юли излезе сборник “Детство” от издателство “Изток-Запад” – детски спомени, под формата на разкази, написани от 34 автора. Разказът ми “Спомен за татко” е включен в него. Средствата от продажбите на сборника ще отидат за благотворителна цел – подпомагане на деца, болни от диабет.

detstvo
memory for dad
₪          ₪          ₪

Моя статия за сборника Писъци, клуба на авторите на хорър “Lazarus” и Колекция Дракус беше публикувана в уикендовото издание на вестник “Труд” за 3-4 септември 2016 г.

screams article in trud newspaper
₪          ₪          ₪

Разказът ми “The Colour Of Life” (“Цветът на живота”) е включен в специалното англоезично издание на списание “Dracus” за 2016 г., което беше представено на тазгодишния Еврокон в Барселона. Преводът е мой.
Линк за безплатно сваляне на електронната версия на броя

dracus-special-edition-2016
the-colour-of-life-in-dracus-special-edition
₪          ₪          ₪

Разказът ми “Любопитството на Кларънс” е един от отличените разкази в конкурса “ПО крилете на гарвана” за разказ, вдъхновен от Едгар Алън По, организиран от списание “Дракус” и е включен в едноименния сборник на издателство Gaiana book&arts studio.

poe-krilete-na-garvana
clarences-curiosity

Advertisements