През 2017 г.

На 14 октомври 2017 г. във в-к “Труд” излезе моя статия за клуб “Lazarus” и новия сборник “Вой”. Поместена е и в сайта на вестника.

₪          ₪          ₪

Фрагменти от разказа “Адски цикъл”, с който участвам във втория сборник на клуб “Lazarus” са представени в рубриката “Щипки” в сайта на Пълнощастие.


₪          ₪          ₪

Имах честта да бъда представен в рубриката “Какво е да си…” в сайта на Пълнощастие.

Откъс:

“А аз обичам и ценя най-важното за мен, което е семейството ми – прекрасната ми жена, soulmate, вдъхновител и критик и най-готиното и яко момиченце на света – дъщеря ми. А когато опре до това, което ми харесва да се занимавам – не мисля, че се различавам особено от хората на моята възраст, които смело са нагазили в средата на тридесетте. Аз лично от малък много обичам да гледам филми и да научавам интересни неща за любимите ми кино творци. Кефя се на яката музика – не се ограничавам в един или два стила – говоря за стойностна музика за ценители. И разбира се, писането – моя страст от малък, която бегло засегнах в годините на израстването си и в която бурно се гмурнах в началото на 2015 г. Оттогава се гмуркам, потъвам, изплувам, плавам, нося се и се рея в нея. Когато навремето съм си представял как един ден ще пиша художествена литература, то тя е точно тази, която пиша в момента – в жанровете фантастика, фентъзи, хорър, мистерии, трилър. Въпреки че имам опити и в други жанрове, не си представям по-различно насочеността на моите творчески пориви и словоблудства за в бъдеще.”