През 2015 г.

Моя визитка заедно с разказа ми “Нещото” са публикувани в сайта kniga-bg.com в раздел “Нови разкази”. (линкът вече не е активен)

kniga-bg
₪          ₪          ₪

Разказът ми “Нещото” присъства във втория брой на електронната книга на Manu Propria (стр. 124-129 от номерацията в самата книга или стр. 63-65 от slideshow), където дели страници с илюстрациите на художника Григор Георгиев-Gollorr, както и в блога на Manu Propria.

manu propria 1

manu propria 2

manu propria 3
₪          ₪          ₪

Разказът ми “Нещото” е качен и в сайта “Литературни бесилки“.

literaturni besilki neshtoto

Разказът ми “Жрицата на Богинята-майка” е качен на т.нар. първа страница в “Литературни бесилки”. По причудливо настояване на админите, с което се съгласих, каченият там разказ е в съкратен вариант, като последният абзац, където е развръзката, е премахнат.

literaturni besilki jricata
₪          ₪          ₪

Моя визитка заедно с откъс от разказа ми “Жрицата на Богинята-майка” са качени във facebook страницата на “Литературни бесилки”, където присъствам като едно от лицата на “Литературни бесилки”.

literaturni besilki lice

₪          ₪          ₪

Няколко мои разказа са качени в сайта за лично творчество “Откровения”.

otkrovenia
₪          ₪          ₪

Като част от участието ми в конкурса “13 черни котки” на издателство “Буквите”, разказът ми “Деветият живот” бе качен в сайта, където можеше да се гласува. В последствие разказът бе отличен с публикация в едноименния сборник.

9th life in bukvite

Advertisements